Lettuce

Odlingssystem för HSB medlemmar.

GROWPIPES är ett svensktillverkat patenterad och yt-effektivt system inom hydroponisk odling som möjliggör odling året om.

Det fina med hydroponisk odling är att den tillåter dig att odla mycket på liten yta och på ställen där det tidigare inte gick.  För många år det något man gör inomhus för att förlänga odlingssäsongen men det finns inget som heller hindrar er från att odla ute på balkongen under sommarhalvåret.  

Oavsett yta så har GROWPIPES en lösning som passar er. 

Längd: 110 cm , Höjd: 190 cm, Bredd: 76 cm , Antal plantor: 68 st.

I testerna tillsammans med HSB Living Lab har vi utvecklat den så kallade Brf-vagnen. Ett odlingssystem som passar perfekt för just bostadsrättsföreningar. Här får ni en smidig och effektiv odling med plats med 68 plantor på en stabil odlingvagn. Vagnen står på hjul och kan rullas in och ut genom en normal dörröppning. Det är också enkelt att utöka er odling med en vagn eller två om behov finns. 

Pris per vagn: HSB medlemmar: 17 500 kr                   
Ordinarie pris: 18 995 kr

Längd: 59,5 cm, Höjd: 178 cm:, Djup 53 cm , Antal plantor: 27 st.

Lilla systemet består av en aluminiumram, tank, pump, syrepump, bevattning, timer. 27 st GROWPIPES odlingsrör samt 3 st top lock.  

Systemet kan beställas med eller utan LED (2 st). så möjligheten finns att ställa ut systemet på balkongen under sommarhalvåret och inomhus under vinterhalvåret. 

Pris lilla systemet med LED : HSB medlemmar:  7000 kr Ordinarie pris 8200 kr 

Pris lilla systemet utan LED:  HSB medlemmar: 4800 kr Ordinarie pris 5900 kr 

Systemet går utmärkt att montera på vägg och  här finns det en uppsjö av olika alternativ som kan anpassas efter era forutsättningar. Vänligen Kontakta oss för ytterligare information.  

För att du skall komma igång med din odling så fort som möjligt så  har vi tagit fram ett startkit i samarbete med hydrogarden.    

1 st Drivhus,  1 st Quick plug pluggbrätte, 150st Quick Plug, 1st Terra Aquatica Nova Max Grow 500ml -Växtnäring,  5st Pipetter, 1st Aqua Master PH/EC Proffs Mätare,  1st pH 7.0 Kaliberingsvätska, 1 st Vitalink pH minus 250ml, 1st Vitalink pH plus 250ml

Tryck på knappen nedan för att beställa: 

vertical farming home systems

Vertical farming at home

vertical farming home systems